Tuesday, 2 October 2018

SENARAI HARGA SHAKLEE 2018

SENARAI HARGA SHAKLEE MULAI  1 SEPTEMBER 2018

Hai assalamualaikum shaklee lover.

Hari ni akak sprinter nak kongsi senarai harga terkini Shaklee mulai September 2018. Sebenarnya tiada kenaikan harga shaklee selepas pelaksanaan SST Yeayyyy.

Haaa tapi Shaklee kemaskini senarai harga terbaru memandangkan tahun 2018 shaklee ada keluarkan beberapa produk baru yang tiada dalam pasaran semasa Mei 2017.

Haaa harga yang akak dayah share ni melibatkan harga runcit yer, untuk penjimatan lebih kawan-kawan dinasihatkan untuk join kami sebagai ahli boleh nikmati penjimatan sehingga sehingga 15% hingga 20%. Nak daftar ahli murah je korang sekarang ni hanya rm 65 yuran keahlian atau keahlian percuma untuk belian 200UV (rm680). Haaa menarikkan.














Macam mana nak daftar ahli tu haaa nanti akak share dalam next entry.

Haa banyakkan penjimatannya, sekiranya pembelian melebihi 150 Uv, seseorang ahli shaklee tu dah layak untuk DAPAT CASH BONUS. Haaa dah beli JIMAT  dapat jana pendapatan sekali.

Oklah korang kalau ada pertanyaan lanjut jangan segan untuk tanya akak yer whataps jer 0133507996.

Sekian 

Akak Sprinter

0 comments:

Post a comment